Skip to content

Het verhaal achter onze nieuwe naam: TRIAS Triathlon Utrecht

Het is je misschien al opgevallen, we hebben een nieuwe naam! We zijn superblij om te melden dat TRIAS in samenwerking met hun partner Sportgeneeskunde Midden-Nederland heeft besloten hoofdsponsor te worden van onze wedstrijd. Daarmee zijn we vanaf nu de TRIAS Triathlon Utrecht!

Marvin Bovenkerk, partner en fysiotherapeut bij TRIAS, legt uit waarom TRIAS en de triatlonsport zo goed bij elkaar passen:

“Wij passen zo goed bij elkaar omdat onze visie past bij hoe triatleten bezig zijn met sport en het leven in het algemeen. Wij willen verder gaan dan het behandelen van klachten. We willen jou nog beter maken dan voor jouw klachten. Wij gaan voor herstel voorbij herstel.

Ons motto is ‘leven is topsport’. Wij helpen mensen zich lichamelijk fantastisch te voelen en daarmee meer uit het leven te halen. Dat doen we trouwens niet alleen voor atleten. Dat doen we voor een hele brede doelgroep. Voor jong en oud, atleten, medewerkers. Iedereen mag bij ons aankloppen voor een topsportbehandeling!

Triatleten snappen als geen ander dat een vitaal lichaam belangrijk is om prestaties te behalen. Ze willen steeds beter worden. Daar helpen we hen mee in het behandelen van blessures, maar ook zeker met preventie.

Alle diensten die wij aanbieden, doen we met een topsportmentaliteit. Dat gaat overigens verder dan fysiotherapie, zoals ook blijkt uit onze samenwerking met Sportgeneeskunde Midden-Nederland. Ook doen we werkplekonderzoek, arbodienstverlening en werken we aan vitaliteit van medewerkers. TRIAS Kids richt zich onder andere op blessurepreventie en motorische ontwikkeling van kinderen. Ons aanbod is enorm breed, maar onze missie is eenduidig: het leven vraagt veel van ons, we leggen de lat steeds hoger en willen zo veel mogelijk uit het leven halen. Daar helpen wij bij.”

Een TRIAS fysio is een van onze deelnemers aan het masseren tijdens de Triathlon Utrecht in 2019

Wat gaan onze deelnemers merken van onze samenwerking?

Op de wedstrijddag is TRIAS aanwezig met een aantal fysiotherapeuten. Ze bieden gratis blessurechecks en sportmassages aan. Je vindt de TRIAS -tent op het wedstrijdterrein na de finish. TRIAS zal ook de bedrijventeams en divisieteams ondersteunen. De bedrijventeams strijden ook om een door TRIAS aangeboden prijs, namelijk een blessurecheck of sportmassage in één van onze praktijken. Tot slot zal TRIAS in aanloop naar de wedstrijd ook via onze kanalen tips geven die kunnen helpen in de voorbereiding op jouw triathlon.

We willen TRIAS en Sportgeneeskunde Midden Nederland bedanken voor deze samenwerking!

gemeenteutrecht_kleur_300

Logo Triathlon Utrecht

 

 

 

De Triathlon Utrecht wordt georganiseerd door de Stichting Triathlon Utrecht. De eerstvolgende editie vind plaats op 30 juni 2024.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de Triathlon Utrecht, schrijf je in voor de nieuwsbrief:

CONTACT

Neem contact op met de Triathlon Utrecht via het contactformulier

Contact

VOLG ONS

Back To Top