Skip to content

Programma Schuiteman 2eDivisie

Op zondag 30 juni zal de 2e divisie van de Teamcompetitie aan de start staan in Utrecht. De deelnemers zullen een triathlon over de sprintafstand afleggen.

Voorafgaand aan de wedstrijd (maximaal 1 uur van tevoren) zijn de startnummers op te halen bij het wedstrijdsecretariaat in de witte tent op het evenemententerrein. De teamcaptain wordt geacht de spullen voor zijn/haar team op te halen. Voor meer informatie over het aanmelden en het inchecken van je fiets, kijk dan hier.

Voorlopige tijdsindeling:

  • 11:15  Aanmelden
  • 12:45 Captainsbriefing
  • 13:45 Start Schuiteman 2e divisie – mannen – sprint
  • 14:15 Start Schuiteman 2e divisie – vrouwen – sprint
  • 15:30 Prijsuitreiking

15 minuten voor de start van iedere serie vindt een briefing plaats voor alle deelnemers. Deze briefing is bij de zwemstart.

Captains briefing

De captains briefing vindt plaats bij de zwemstart. 

Teamtenten

Teamtenten zijn van harte welkom, en kunnen worden opgezet in een speciaal gereserveerd deel van het evenemententerrein in de buurt van het wedstrijdsecretariaat. Teamtenten graag minimaal 2 dagen voor de wedstrijd aanmelden bij de organisatie, dit kan door te mailen naar info@triathlonutrecht.nl Wanneer je je op 30 juni meldt met een tent wijzen onze vrijwilligers je de weg.

Er is geen mogelijkheid met de auto dichtbij het evenemententerrein te komen. Vanaf de parkeerplaats moet je een paar honderd meter lopen naar het terrein.

Wedstrijdreglement

De deelnemer vrijwaart de organisatie van alle aanspraken en/of vorderingen, die mogelijkerwijs kunnen voortvloeien uit deelname aan de Triathlon Utrecht op 30 juni. Deelname geschiedt op eigen risico. Op deze wedstrijd is het NTB-reglement van toepassing. Het volledige NTB-reglement vind je op de website van de Nederlandse Triathlon Bond.

Stayeren

Stayeren is verboden tijdens de triathlon Utrecht

Fiets inchecken

Deelnemers van de divisiewedstrijd worden verzocht hun fiets niet eerder dan 12u in de wisselzone te brengen, omdat de rekken in de ochtend worden gebruikt voor de onderdelen in de ochtend.

Meer informatie

Alle deelnemersinformatie verschijnt op onze website onder het kopje deelnemersinformatie.

Voor meer informatie over de deelnemende teams, de huidige stand en de overige wedstrijden in de teamcompetities verwijzen wij u naar de website van de teamcompetities (https://teamcompetities.nl)

 

gemeenteutrecht_kleur_300

Logo Triathlon Utrecht

 

 

 

De Triathlon Utrecht wordt georganiseerd door de Stichting Triathlon Utrecht. De eerstvolgende editie vind plaats op 30 juni 2024.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de Triathlon Utrecht, schrijf je in voor de nieuwsbrief:

CONTACT

Neem contact op met de Triathlon Utrecht via het contactformulier

Contact

VOLG ONS

Back To Top