Ga naar hoofdinhoud

TalentFirst Triathlon Utrecht Bedrijvenwedstrijd

Wil jij de rest van het jaar een dankbaar gespreksonderwerp hebben om over te praten bij de watercooler of het koffieapparaat? Dan moet je meedoen aan de TalentFirst Triathlon Utrecht Bedrijvenwedstrijd! Dit is de ideale gelegenheid om samen met of tegen je collega’s te strijden en zo kennis te maken met de triathlonsport. Bovendien is het een mooie manier om met elkaar te werken aan een gezonde en fitte organisatie.

Na de geslaagde edities van afgelopen jaren zal deze wedstrijd ook in 2023 weer onderdeel uitmaken van de Triathlon Utrecht, en wel op 30 juni 2024!

De TalentFirst bedrijvenwedstrijd is een estafetterace voor een team van 1 tot 3 personen. Ieder teamlid neemt een of meerdere onderdelen van de sprint triathlon voor zijn rekening. Dat betekent: achtereenvolgens 750 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer lopen. Bij de wissels tussen de onderdelen geven de leden van het team de enkelband met een tijdregistratiechip aan elkaar door. Om het teamgevoel helemaal af te maken, is er de mogelijkheid om samen de finish over te komen. De zwemmer en de fietser sluiten de laatste paar meter aan bij de loper. Een onvergetelijk gevoel!

De dag zelf: sportiviteit en gezelligheid

Op de wedstrijddag zal de race centraal staan, maar staat ook gezelligheid hoog in het vaandel. Jullie worden welkom geheten in de TalentFirst VIP-tent, waar een teamfoto genomen wordt en de hele wedstrijd nog een keer wordt doorgesproken. Je krijgt er de laatste tips van de meest ervaren triatleten van Hellas. Tijdens alle onderdelen is er uiteraard voldoende ruimte om je teamgenoten aan te moedigen of om nog even op te laden in de TalentFirst VIP-tent. Hier staan de hele ochtend sportdrank en sportvoeding voor jullie klaar. Na de race word je ontvangen door een professioneel massageteam. Kramp en andere pijntjes verdwijnen als sneeuw voor de zon op de massagetafel! Als alle teams gefinisht zijn, worden de winnaars feestelijk gehuldigd. Zo wordt een sportieve dag vol gezelligheid bovendien een uitstekend moment om te netwerken!

Kortom wat krijg je er allemaal bij:

  • VIP-tent
  • Teamfoto
  • Tips & Tricks van een triatlonprof
  • Sportdrank
  • Herstelhapjes
  • Massage
  • Bij voldoende belangstelling: een wisselclinic en parcoursverkenning enkele weken voor het event.

Inschrijving

Let op, de TalentFirst bedrijventriathlon is een populair onderdeel van de wedstrijd, dus wacht niet te lang met inschrijven en claim je deelname zo spoedig mogelijk om teleurstellingen te voorkomen!

Je kunt je eenvoudig inschrijven via het formulier. Op het formulier worden de namen van de deelnemers gevraagd. Mocht je die nu nog niet weten, is dat geen probleem: je kunt ze ook later aan ons doorgeven.

De kosten voor bedrijventeams zijn:

  • Bij 1 of 2 teams: € 120 per team
  • Bij 3 of 4 teams: € 110 per team
  • Bij 5 of meer teams: € 100 per team

Let op: deze early-bird tarieven gelden tot 27 april! Daarna gaan de kosten per team met € 10 omhoog. De organisatie ontvangt enkele weken voor de wedstrijd een factuur.

Finish Utrecht Triathlon Bedrijvencompetitie

De Bedrijvencompetitie wordt mede mogelijk gemaakt door TalentFirst. Meer informatie over TalentFirst vind je hier.

Voor meer informatie of vragen kun je contact met ons opnemen: bedrijventeams@triathlonutrecht.nl

gemeenteutrecht_kleur_300

Logo Triathlon Utrecht

 

 

 

De Triathlon Utrecht wordt georganiseerd door de Stichting Triathlon Utrecht. De eerstvolgende editie vind plaats op 30 juni 2024.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de Triathlon Utrecht, schrijf je in voor de nieuwsbrief:

CONTACT

Neem contact op met de Triathlon Utrecht via het contactformulier

Contact

VOLG ONS

Back To Top