Skip to content

Ophalen startbewijzen

 

De startbewijzen zijn af te halen op zondag 30 juni vanaf 07.30 uur tot 30 minuten voor de start van je serie, zie programma voor starttijden.

Vergeet niet een eigen badmuts (in een felle kleur) en een fietshelm mee te nemen. Zonder badmuts of helm kan je niet starten.

Aanmelden kan bij de tent van het wedstrijdsecretariaat op het evenemententerrein, de zuidelijke oever van de Strijkviertelplas. Ophalen van je startpakket gaat op basis van je startnummer, let dus op dat je deze bij de hand hebt! Het startnummer ontvang je in een email in de week voor de wedstrijd.

Deelnemers zonder NTB licentie, zijn verplicht zich te legitimeren bij het ophalen van het startpakket. Vergeet je legitimatiebewijs met foto niet!

Heb je een NTB licentie? Zorg dan dat je deze kan tonen bij het ophalen van het startpakket. Je licentie is te vinden via je profiel op mijn.triathlonbond.nl.

Deelnemers met een KNWU of KNZB licentie moeten eveneens bij het ophalen van de wedstrijdbescheiden hun KNWU of KNZB licentie tonen.

Bij de registratie ontvang je van ons een envelop met:

  • Startnummer: tijdens het fietsen op de rug dragen en tijdens het lopen op de buik of borst. 
   Let op: je krijgt slechts één startnummer. Wij raden je aan om een elastische band om je middel  te dragen, waaraan je het startnummer kunt bevestigen.
  • Fietslabel: deze bevestig je aan een remkabel van de fiets.
  • SQM Time Chip. Let op: deze chip is een huurchip en dient na de wedstrijd weer te worden ingeleverd. Daarnaast dient de deelnemer zelf te zorgen voor een enkelband. Deze kan bij inschrijving worden besteld.

Inchecken Fiets

  • Het inchecken van je fiets in de wisselzone kan tot uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de starttijd van jouw serie. Zorg dat vóór het inchecken van je fiets het fietslabel correct is bevestigd, jij je startnummer om hebt en dat je je helm gesloten draagt.
  • Plaats je fiets aan de rekken bij het nummer dat correspondeert met je startnummer.
  • Check het kaartje van de wisselzone voor de looproute.

  • Deelnemers van de divisiewedstrijd worden verzocht hun fiets niet eerder dan 12u in de wisselzone te brengen, omdat de rekken in de ochtend worden gebruikt voor de onderdelen in de ochtend.


Uitchecken Fiets

  • Na afloop van de wedstrijd haal je je fiets op in de wisselzone, hiervoor moet je je startnummer bij de hand hebben. Het startnummer moet corresponderen met de sticker aan de remkabel van je fiets.
  • Tot 17u is de wisselzone bewaakt, hierna niet meer. Deelnemers worden verzocht om hun spullen z.s.m. na hun finish op te halen uit de wisselzone. Deelnemers van de 1/3e en de eerste twee series olympische afstand vragen we om hun fiets en spullen uiterlijk 13.15u uit de wisselzone te halen, i.v.m. de nieuwe startwave in de middag.
  • De chip lever je in als je de finishzone uitloopt

 

gemeenteutrecht_kleur_300

Logo Triathlon Utrecht

 

 

 

De Triathlon Utrecht wordt georganiseerd door de Stichting Triathlon Utrecht. De eerstvolgende editie vind plaats op 30 juni 2024.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de Triathlon Utrecht, schrijf je in voor de nieuwsbrief:

CONTACT

Neem contact op met de Triathlon Utrecht via het contactformulier

Contact

VOLG ONS

Back To Top