Ga naar hoofdinhoud

Let op! Onderstaande informatie is van vorig jaar. We hebben het laten staan als indicatie voor de wedstrijd in 2023, maar deze pagina moet nog worden bijgewerkt.

Ophalen startbewijzen

De startbewijzen zijn af te halen op zondag 25 juni 2023 vanaf 07.30 uur tot 30 minuten voor de start van je serie, zie programma voor starttijden.

Aanmelden kan bij de tent van het wedstrijdsecretariaat op het evenemententerrein, de zuidelijke oever van de Strijkviertelplas. Ophalen van je startpakket gaat op basis van je startnummer, let dus op dat je deze bij de hand hebt! Het startnummer ontvang je in een email in de week voor de wedstrijd.

Deelnemers zonder NTB licentie, zijn verplicht zich te legitimeren bij het ophalen van het startpakket. Vergeet je legitimatiebewijs met foto niet!

Heb je een NTB licentie? Zorg dan dat je deze kan tonen bij het ophalen van het startpakket. Je licentie is te vinden via je profiel op mijn.triathlonbond.nl.

Deelnemers met een KNWU of KNZB licentie moeten eveneens bij het ophalen van de wedstrijdbescheiden hun KNWU of KNZB licentie tonen.

Bij de registratie ontvang je van ons een envelop met:


  • Startnummer: tijdens het fietsen op de rug dragen en tijdens het lopen op de buik of borst. 
   Let op: je krijgt slechts één startnummer. Wij raden je aan om een elastische band om je middel  te dragen, waaraan je het startnummer kunt bevestigen.


  • Fietslabel: deze bevestig je aan een remkabel van de fiets.


  • ChampionChip: (indien je geen chip hebt opgegeven in het NTB inschrijfsysteem).
   Let op: De witte ChampionChip is een huurchip en dient na de wedstrijd weer te worden ingeleverd.


Inchecken Fiets


  • Het checken van je fiets in de wisselzone kan tot uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de starttijd van jouw serie. Zorg dat vóór het inchecken van je fiets het fietslabel correct is bevestigd, jij je startnummer om hebt en dat je je helm gesloten draagt.


  • Plaats je fiets aan de rekken bij het nummer dat correspondeert met je startnummer.


  • Check het kaartje van de wisselzone voor de looproutes


Uitchecken Fiets


  • Na afloop van de wedstrijd haal je je fiets op in de wisselzone, hiervoor moet je je startnummer bij de hand hebben. Het startnummer moet corresponderen met de sticker aan de remkabel van je fiets.


  • Heb je gebruik gemaakt van de witte huurchip uit je startpakket ; Deze chip dient verplicht te worden ingeleverd bij het uitchecken van de fiets uit de wisselzone. Zonder chip kan je fiets niet uitgecheckt worden!

Wedstrijdreglement

De deelnemer vrijwaart de organisatie van alle aanspraken en/of vorderingen, die mogelijkerwijs kunnen voortvloeien uit deelname aan de Triathlon Utrecht op 25 juni 2023. Deelname geschiedt op eigen risico. Op deze wedstrijd is het NTB-reglement van toepassing. Het volledige NTB-reglement vind je op de website van de Nederlandse Triathlon Bond.

gemeenteutrecht_kleur_300

Logo Triathlon Utrecht

 

 

 

De Triathlon Utrecht wordt georganiseerd door de Stichting Triathlon Utrecht. De eerstvolgende editie vind plaats op 25 juni 2023.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de Triathlon Utrecht, schrijf je in voor de nieuwsbrief:

CONTACT

Neem contact op met de Triathlon Utrecht via het contactformulier

Contact

VOLG ONS

Back To Top