skip to Main Content

Registratie

Ophalen startbewijzen

De startbewijzen zijn af te halen op zondag 5 juli vanaf 07.30 uur tot 45 minuten voor de start van je serie, zie programma voor starttijden.

Aanmelden bij de tent van het wedstrijdsecretariaat op het evenemententerrein, de zuidelijke oever van de Strijkviertelplas. Ophalen van je startpakket gaat op basis van je startnummer, let dus op dat je deze bij de hand hebt! Het startnummer ontvang je in een email in de week voor de wedstrijd.

Deelnemers zonder NTB licentie, zijn verplicht zich te legitimeren bij het ophalen van de startbescheiden. Vergeet je legitimatiebewijs met foto niet!

Deze controle heeft als doel het overdragen van een startplaats tussen atleten te voorkomen. Vanwege de NTB-verzekering is een startplaats niet overdraagbaar.

Deelnemers met een KNWU of KNZB licentie moeten eveneens bij het ophalen van de wedstrijdbescheiden hun KNWU of KNZB licentie tonen.

Je ontvangt een envelop met:

Badmuts (m.u.v. divisie atleten, jeugd en Junioren): je bent verplicht deze te dragen tijdens het zwemmen.

Startnummer: tijdens het fietsen op de rug dragen en tijdens het lopen op de buik of borst. 

Let op: je krijgt slechts één startnummer. Wij raden je aan om een elastische band om je middel  te dragen, waaraan je het startnummer kunt bevestigen.

Fietslabel: deze bevestig je aan een remkabel van de fiets.

ChampionChip: (indien je de groene chip hebt gekozen bij inschrijving).
De groene ChampionChip mag je na afloop houden, deze is bij volgende wedstrijden weer te gebruiken tegen een kleine vergoeding.

Inchecken Fiets

Het checken van je fiets in de wisselzone kan tot uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de starttijd van jouw serie. Zorg voor het inchecken van je fiets dat het fietslabel correct is bevestigd, jij je startnummer om hebt en dat je helm gesloten draagt.

Plaats je fiets aan de rekken bij het nummer dat correspondeert met je startnummer.

Check het kaartje van de wisselzone voor de exacte indeling.

Uitchecken Fiets

Na afloop van de wedstrijd haal je je fiets op in de wisselzone, hiervoor moet je je startnummer bij de hand hebben. Het startnummer moet corresponderen met de sticker aan de remkabel van je fiets. De groene ChampionChip mag je houden, deze kan gebruikt worden bij toekomstige wedstrijden.

gemeenteutrecht_kleur_300
trias_kleur_300

De Rijwielpaleis Triathlon Utrecht wordt georganiseerd door de Stichting Triathlon Utrecht. De eerstvolgende editie vind plaats op 26 juni 2022.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Triathlon Utrecht, schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Contact

Neem contact op met de Rijwielpaleis Triathlon Utrecht via het contactformulier

Contact

Volg ons

Back To Top