Ga naar hoofdinhoud

Ook sponsor worden

De TRIAS Triathlon Utrecht verwelkomt u graag als sponsor – groot of klein en financieel of in natura. Dankzij sponsoren kunnen we een nog mooier evenement neerzetten, waar meer dan 700 deelnemers, hun supporters en ruim 150 vrijwilligers van meegenieten. Wilt u met ons van gedachten wisselen over hoe we elkaar kunnen vinden? Neem gerust contact met ons op via sponsoring@triathlonutrecht.nl.

Groeiende ambities

In 2005 startte de wedstrijd met 100 deelnemers in het Kromme Rijn zwembad. Tijdens de derde editie, in 2007, deden al 250 deelnemers mee: het maximaal mogelijke aantal op die locatie. De belangstelling was zo groot dat de inschrijving een aantal weken voorafgaand aan het evenement gesloten moest worden. De begroting was in 3 jaar tijd meer dan verdubbeld. Het aantal sponsoren ook. Onze ambities stopten daar niet.

Vanaf 2008 is ons evenement verder gegroeid. Het zwemmen vond niet meer plaats in het zwembad, maar buiten in de Utrechtse Veilinghaven. De wedstrijd transformeerde tot een heuse stadstriathlon, met 450 deelnemers in 2010 tot 700 deelnemers in 2015. Door de vele wegwerkzaamheden in de buurt van de Veilinghaven en de Jaarbeurs is besloten het evenement te verplaatsen naar de westkant van Utrecht.

In 2016 werd het evenement voor het eerst gehouden in en om de Strijkviertelplas. Een groot succes, zowel qua parcours als gezelligheid bij start en finish. We hebben veel enthousiaste reacties gehoord onder de 700 deelnemers. In de jaren erna hebben we dit telkens uitgebouwd. Dit willen we de komende jaren graag voortzetten en verder uitbouwen. Met de steun van onze sponsoren en partners willen we een evenement neerzetten dat professioneel, publieksvriendelijk en laagdrempelig is. Een evenement waar iedereen zich thuis voelt en dat een sterke band heeft met Utrecht. Als u hier een steentje aan wil bijdragen, dan gaan we hierover graag in gesprek!

Neem voor meer informatie over sponsoring contact met ons op via sponsoring@triathlonutrecht.nl.

Logo TRIAS
Lifeguard
gemeenteutrecht_kleur_300

 

 

 

De TRIAS Triathlon Utrecht wordt georganiseerd door de Stichting Triathlon Utrecht. De eerstvolgende editie vind plaats op 25 juni 2023.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de TRIAS Triathlon Utrecht, schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Contact

Neem contact op met de TRIAS Triathlon Utrecht via het contactformulier

Contact

Volg ons

Back To Top