skip to Main Content

Sponsoren

TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie

TRIAS is een sportmedisch adviescentrum dat als doel heeft om iedereen te behandelen als topsporter. Ze staan voor gerichte, intensieve zorg met een breed behandelprogramma.

Rijwielpaleis Bilthoven

Al meer dan 25 jaar combineren zij hun passie voor fietsen met techniek en innovatie. Bij Rijwielpaleis Bilthoven vind je alles op gebied van fiets(materialen) en natuurlijk kun je er ook terecht voor eventuele reparaties of checks.

Gemeente Utrecht

De gemeente Utrecht wil zoveel mogelijk Utrechters laten sporten en bewegen.

Bijvoet Sport

Triathlon is een zeer snel groeiende sport. Niet alleen in Nederland maar wereldwijd. De wedstrijden breiden zich razend snel uit en eigenlijk weet iedereen tegenwoordig wel wat een triatlon inhoudt. Misschien staat er bij jou ook wel een sprint-, kwart- of zelfs hele triatlon op de planning? Zwemmen, fietsen, hardlopen: er moet getraind worden! Je wilt natuurlijk goed voorbereid van start.

Al sinds de opkomst van de triatlon in Nederland is Bijvoet Sport gespecialiseerd in triathlonkleding en de bijbehorende accessoires op het gebied van zwemmen en hardlopen. Alles voor jouw triathlon vind je bij Bijvoet Sport, zowel online als in onze winkel. We helpen je graag op weg met de juiste triathlon benodigdheden en tips. Dus stap gerust eens binnen om het verschil te voelen!

Overige sponsoren & partners

Valstar
gemeenteutrecht_kleur_300
trias_kleur_300

De Rijwielpaleis Triathlon Utrecht wordt georganiseerd door de Stichting Triathlon Utrecht. De eerstvolgende editie vind plaats op 26 juni 2022.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Triathlon Utrecht, schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Contact

Neem contact op met de Rijwielpaleis Triathlon Utrecht via het contactformulier

Contact

Volg ons

Back To Top