Ga naar hoofdinhoud

Sponsoren

TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie

TRIAS is een sportmedisch adviescentrum dat als doel heeft om iedereen te behandelen als topsporter. Ze staan voor gerichte, intensieve zorg met een breed behandelprogramma.

Lifeguard

Lifeguard vindt dat vitale organisaties beter presteren. En hoe vitaal ben je wel niet als je met je collegas meedoet aan de Triathlon Utrecht? Daarom is Lifeguard partner van onze bedrijvencompetitie.

Gemeente Utrecht

De gemeente Utrecht wil zoveel mogelijk Utrechters laten sporten en bewegen.

Bijvoet Sport

Triathlon is een zeer snel groeiende sport. Niet alleen in Nederland maar wereldwijd. De wedstrijden breiden zich razend snel uit en eigenlijk weet iedereen tegenwoordig wel wat een triatlon inhoudt. Misschien staat er bij jou ook wel een sprint-, kwart- of zelfs hele triatlon op de planning? Zwemmen, fietsen, hardlopen: er moet getraind worden! Je wilt natuurlijk goed voorbereid van start.

Al sinds de opkomst van de triatlon in Nederland is Bijvoet Sport gespecialiseerd in triathlonkleding en de bijbehorende accessoires op het gebied van zwemmen en hardlopen. Alles voor jouw triathlon vind je bij Bijvoet Sport, zowel online als in onze winkel. We helpen je graag op weg met de juiste triathlon benodigdheden en tips. Dus stap gerust eens binnen om het verschil te voelen!

Overige sponsoren & partners

Valstar
Logo TRIAS
Lifeguard
gemeenteutrecht_kleur_300

 

 

 

De TRIAS Triathlon Utrecht wordt georganiseerd door de Stichting Triathlon Utrecht. De eerstvolgende editie vind plaats op 25 juni 2023.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de TRIAS Triathlon Utrecht, schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Contact

Neem contact op met de TRIAS Triathlon Utrecht via het contactformulier

Contact

Volg ons

Back To Top