skip to Main Content

Sponsoren

TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie

TRIAS is een sportmedisch adviescentrum dat als doel heeft om iedereen te behandelen als topsporter. Ze staan voor gerichte, intensieve zorg met een breed behandelprogramma.

Rijwielpaleis Bilthoven

Al meer dan 25 jaar combineren zij hun passie voor fietsen met techniek en innovatie. Bij Rijwielpaleis Bilthoven vind je alles op gebied van fiets(materialen) en natuurlijk kun je er ook terecht voor eventuele reparaties of checks.

Gemeente Utrecht

De gemeente Utrecht wil zoveel mogelijk Utrechters laten sporten en bewegen.

Bijvoet Sport

“Hebben we niet kennen we niet”. Het belangrijke motto van de medewerk(st)ers van Bijvoet Sport in Weesp. En dat kunnen ze makkelijk zeggen, want door de jarenlange kennis van het team weten ze de weg in de wereld van sportkleding, sportschoenen en bijbehorende accessoires.

OV Media

OV-reclame is overal. Of uw klanten nu regelmatig de bus en tram pakken of liever de auto of fiets, de kans is groot dat ze ergens onderweg OV-reclame tegenkomen. Dat is een potentieel bereik van miljoenen mensen per dag… Voor de reclameboodschap van uw concurrent.

Hebt u liever dat uw klanten uw eigen reclameboodschap zien? Dan kan OVMedia u helpen. Wij zijn al sinds 2004 de specialist in OV-reclame. Door heel Nederland komt u bussen tegen met daarop de reclameboodschappen van onze klanten. U kunt daar uw eigen reclame aan toevoegen en zo uw naamsbekendheid snel doen groeien.

OVMedia kan bussen, lokaal of in heel Nederland, rondom voorzien van stickers met daarop uw reclameboodschap. Ook kunt u in de voertuigen adverteren op posters en op de digitale schermen die in de bus en in de tram hangen.

 

Overige sponsoren & partners

logo_zwemanalyse
logo_runnersworldutrecht
Schermafdruk 2017-07-03 23.19.06
maxresdefault
logo-van-ekris
logo_snackkiosk
BORECO
recreatiemn
flapjack
Thermen Soesterberg lores
Back To Top