Skip to content

Bereikbaarheid en parkeren

Met het openbaar vervoer

De wedstrijdlocatie aan het Strijkviertel is goed met het openbaar vervoer te bereiken. Vanaf Utrecht Centraal Station/Jaarbeurszijde rijden bus 107 naar Montfoort of Gouda en bus 102 naar Woerden in 11 minuten naar bushalte Strijkviertel Noord. Vanaf hier loop je in tien minuten langs het meer naar het evenemententerrein.

Met de fiets

Bezoekers kunnen hun fiets stallen op sportpark Rijnvliet, ter hoogte van de douches (zie kaartje). Vanaf hier is het evenemententerrein ongeveer 500 meter lopen. Gelieve geen fietsen te plaatsen op of naast het parcours en het finishterrein.

Met de auto

Let op: afsluiting A12

Tijdens het weekend van de wedstrijd is de A12 vanaf Gouda richting Utrecht afgesloten vanwege werkzaamheden. Reken extra reistijd en voorkom verrassingen check voor deze en andere werkzaamheden vooraf: https://www.vananaarbeter.nl/

De wedstrijdlocatie is te vinden bij recreatieplas Strijkviertel, vlakbij knooppunt Oudenrijn. Deelnemers en bezoekers kunnen parkeren bij sportpark Rijnvliet. Gebruik voor navigatie het adres Rijnvliet 5, 3545 EA Utrecht. 

Neem vanaf de A2 de parallelbaan voor afrit 6 t/m 8 en neem afrit 8 de A2 af. Volg Stadsbaan Leidsche Rijn in de richting van de Meern. Sportpark Rijnvliet ligt na 1,5 km aan de rechterzijde (let op! Scherpe bocht naar rechts). 

Vanwege het wedstrijdparcours is op zondag 30 juni 2024 de C.H. Letscherweg (N198) tussen sportpark Rijnvliet en rotonde Oudenrijnseweg afgesloten. Ook vanuit de richting Rotterdam/Den Haag is de wedstrijd daarom het beste te bereiken via de A2. 

Let op: Als u vanaf de A12 komt en uw navigatie aan staat, is het van belang te weten dat de wedstrijd niet via afrit 15 van de A12 te bereiken is omdat de N198 is afgesloten. U moet dan vanaf de A12 dus een stukje A2 op om bij de wedstrijd te komen.

Parkeren voor deelnemers en genodigden

Deelnemers en genodigden kunnen op zondag 30 juni 2024 tussen 07.00 en 20.00 uur gratis parkeren op sportpark Rijnvliet. We verzoeken iedereen gebruik te maken van P1 zolang deze nog niet vol is, daarna zal P2 geopend worden. Volg bij het parkeren de instructies van de verkeersregelaars. Om van je auto naar het evenemententerrein te komen volg je de borden richting start & inschrijving.

gemeenteutrecht_kleur_300

Logo Triathlon Utrecht

 

 

 

De Triathlon Utrecht wordt georganiseerd door de Stichting Triathlon Utrecht. De eerstvolgende editie vind plaats op 30 juni 2024.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de Triathlon Utrecht, schrijf je in voor de nieuwsbrief:

CONTACT

Neem contact op met de Triathlon Utrecht via het contactformulier

Contact

VOLG ONS

Back To Top