skip to Main Content

Bereikbaarheid en parkeren

Met het openbaar vervoer

De wedstrijdlocatie aan het Strijkviertel is goed met het openbaar vervoer te bereiken. Vanaf Utrecht Centraal Station/Jaarbeurszijde rijden 2 buslijnen naar bushalte Strijkviertel. Bus 9 richting Vleuterweide via Papendorp doet hier 16 minuten over, bus 107 richting Gouda 12 minuten. Beide lijnen gaan ieder half uur. Vanaf de bushalte steek je de busbaan over naar de recreatieplas en vind je het evenemententerrein aan de overzijde van de plas.

Met de fiets

Bezoekers kunnen hun fiets stallen op sportpark Rijnvliet, ter hoogte van de douches (zie kaartje). Vanaf hier is het evenemententerrein ongeveer 500 meter lopen. Gelieve geen fietsen te plaatsen op of naast het parcours en het finishterrein.

Met de auto

De wedstrijdlocatie is te vinden bij recreatieplas Strijkviertel, vlakbij knooppunt Oudenrijn. Deelnemers en bezoekers kunnen parkeren bij sportpark Rijnvliet. Gebruik voor navigatie het adres Rijnvliet 5, 3545 EA Utrecht. 

Neem vanaf de A2 de parallelbaan voor afrit 6 t/m 8 en neem afrit 8 de A2 af. Volg Stadsbaan Leidsche Rijn in de richting van de Meern. Sportpark Rijnvliet ligt na 1,5 km aan de rechterzijde (let op! Scherpe bocht naar rechts). 

Vanwege het wedstrijdparcours is op zondag 5 juli de C.H. Letscherweg (N198) tussen sportpark Rijnvliet en rotonde Oudenrijnseweg afgesloten. Ook vanuit de richting Rotterdam/Den Haag is de wedstrijd daarom het beste te bereiken via de A2. 

Let op: Als u vanaf de A12 komt en uw navigatie aan staat, is het van belang te weten dat de wedstrijd niet via afrit 15 van de A12 te bereiken is omdat de N198 is afgesloten. U moet dan vanaf de A12 dus een stukje A2 op om bij de wedstrijd te komen.

Parkeren voor deelnemers en genodigden

Deelnemers en genodigden kunnen op zondag 5 juli tussen 07.00 en 20.00 uur gratis parkeren op sportpark Rijnvliet. We verzoeken iedereen gebruik te maken van P1 zolang deze nog niet vol is, daarna zal P2 geopend worden. Volg bij het parkeren de instructies van de verkeersregelaars. Om van je auto naar het evenemententerrein te komen volg je de borden richting start & inschrijving.

gemeenteutrecht_kleur_300
trias_kleur_300

De Rijwielpaleis Triathlon Utrecht wordt georganiseerd door de Stichting Triathlon Utrecht. De eerstvolgende editie vind plaats op 27 juni 2021.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Triathlon Utrecht, schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Contact

Neem contact op met de Rijwielpaleis Triathlon Utrecht via het contactformulier

Contact

Volg ons

Back To Top