Skip to content

Capgemini nieuwe hoofdsponsor van de Triathlon Utrecht

Utrecht, 15 april 2024

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Capgemini de nieuwe hoofdsponsor is van de Triathlon Utrecht! Vanaf nu zijn wij bekend als de Capgemini Triathlon Utrecht. Samen slaan we de handen ineen om de triathlonsport te ondersteunen en iedere deelnemer een onvergetelijke ervaring te bieden. 

Als toonaangevende strategische partner voor bedrijven over de hele wereld maakt Capgemini al meer dan 50 jaar gebruik van technologie om transformatie mogelijk te maken. Ze richten zich op het gehele gamma aan zakelijke behoeften, van strategie en ontwerp tot het managen van de operatie. Geworteld in Utrecht en gedreven door een passie voor vitaliteit, staat Capgemini achter de Triathlon Utrecht als sponsor. Hun toewijding aan een gezonde levensstijl en lokale betrokkenheid maken hen de perfecte partner voor deze populaire wedstrijd.

Bij zowel Triathlon Utrecht als Capgemini staat teamwork hoog in het vaandel, waarbij vertrouwen en plezier centraal staan. Elk jaar wordt de wedstrijd georganiseerd door een betrokken, hecht en enthousiast team. Triathlon Utrecht verwelkomt deelnemers van alle niveaus en leeftijden, en creëert met een team van vrijwilligers een informele en gezellige sfeer waarin iedereen zich thuis voelt. 

Deze principes worden ook omarmd door Capgemini, waarbij ze geloven in het empoweren van individuen en teams, met een focus op samenwerken, elkaar ondersteunen en samen groeien. Bovendien zetten beide organisaties zich actief in voor duurzaamheid en het verminderen van hun ecologische voetafdruk. Zo heeft Triathlon Utrecht de ambitie om zich de komende jaren in te zetten voor een duurzame wedstrijd, waarbij gebruikgemaakt kan worden van de expertise van Capgemini.

Erik Vrolix, sportcoördinator bij Capgemini, legt uit waarom zij hebben gekozen om de Triathlon Utrecht te sponsoren: ‘Wij vinden de vitaliteit van onze medewerkers erg belangrijk. Daarnaast is Utrecht ook de vestigingsplaats van Capgemini en vinden wij het belangrijk om maatschappelijke activiteiten in de stad te stimuleren. Daarbij past een sportieve activiteit als de Triathlon Utrecht goed bij de invulling van deze maatschappelijke betrokkenheid.’ Naast sponsoring nemen zo’n vijftig medewerkers van Capgemini dit jaar deel aan de wedstrijd, zowel in de individuele series als in de bedrijvenwedstrijd.

Door onze gezamenlijke inzet voor teamwork en plezier, belooft de Capgemini Triathlon Utrecht ook dit jaar weer een groot succes te worden. Dit jaar vindt de Triathlon van Utrecht plaats op 30 juni 2024 op en rond het terrein van de Strijkviertelplas. 

Meer informatie: www.triathlonutrecht.nl | www.capgemini.nl 

gemeenteutrecht_kleur_300

Logo Triathlon Utrecht

 

 

 

De Triathlon Utrecht wordt georganiseerd door de Stichting Triathlon Utrecht. De eerstvolgende editie vind plaats op 30 juni 2024.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de Triathlon Utrecht, schrijf je in voor de nieuwsbrief:

CONTACT

Neem contact op met de Triathlon Utrecht via het contactformulier

Contact

VOLG ONS

Back To Top