Skip to content

Deelnemersinformatie

 • Emma Heitbrink
 • Nieuws

Begin deze week hebben we iedereen de belangrijkste deelnemersinformatie toegestuurd, zoals startnummer, start serie, starttijd en spullen die je niet mag vergeten. Heb je je wel ingeschreven maar heb je niets ontvangen? Kijk dan eerst even in je ongewenste email. Nog steeds niks? Stuur dan een berichtje naar info@triathlonutrecht.nl en dan zorgen we dat je alle informatie alsnog opgestuurd krijgt.

We zetten hieronder nog even de belangrijkste informatie op een rijtje:

 • De watertemperatuur in het Strijkviertel is nu 21,5°C. Bij een watertemperatuur boven de 22°C is een wetsuit niet toegestaan. We houden je op de hoogte via onze socials en de website. De definitieve temperatuur wordt op de ochtend van de wedstrijddag bekendgemaakt.
 • Deelnemers van de 1/3e en Standaard series, we vragen jullie om jullie spullen zo snel mogelijk na de finish op te halen uit de wisselzone vanwege de nieuwe startwave in de middag. Voor alle andere deelnemers, de wisselzone sluit om 17.00 uur. Zorg dat je startnummer overeenkomt met het nummer op je fietssticker bij het uitchecken en vergeet niet je chip in te leveren om je fiets mee te nemen.
 • De estafette teams (Standaard + Bedrijven) krijgen bij het ophalen van hun startbewijs meer informatie over de wisselzones en het doorgeven van de chip.
 • Als je een aandenken aan de wedstrijd hebt besteld, kun je deze met de voucher uit je startpakket ophalen in de finishzone na de finish.
 • Let op: door werkzaamheden aan de A12 kan je reistijd langer zijn. Check vananaarbeter.nl.

Verder zijn een aantal dingen die je niet mag vergeten:

 • Identificatiebewijs
 • Je licentie als je deze hebt ingevuld (niet nodig bij een daglicentie)
 • Helm (verplicht!)
 • Felle kleur badmuts (verplicht!)
 • Chipband (als je deze niet hebt besteld tijdens het inschrijven)

Denk ook aan een (startnummer)band om je nummer aan vast te maken. Tijdens het fietsen zit dit nummer op je rug, tijdens het lopen moet hij zichtbaar zijn op je buik. Verder mag je niet naakt in de wisselzone staan, houd hier dus rekening mee voor je kledingkeuze.

Veel succes met de laatste voorbereidingen!

  Emma Heitbrink

  gemeenteutrecht_kleur_300

  Logo Triathlon Utrecht

   

   

   

  De Triathlon Utrecht wordt georganiseerd door de Stichting Triathlon Utrecht. De eerstvolgende editie vind plaats op 30 juni 2024.

  Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de Triathlon Utrecht, schrijf je in voor de nieuwsbrief:

  CONTACT

  Neem contact op met de Triathlon Utrecht via het contactformulier

  Contact

  VOLG ONS

  Back To Top