Skip to content

TalentFirst nieuwe sponsor bedrijvenwedstrijd

TalentFirst is de nieuwe sponsor van de Triathlon Utrecht Bedrijvenwedstrijd. Zij zorgen samen met de organisatie van de Triathlon Utrecht ook in 2023 weer voor een enerverende dag voor tientallen bedrijventeams.

De teams van TalentFirst zijn al jaren enthousiast deelnemer van de Triathlon Utrecht Bedrijvenwedstrijd. Niet zo gek, want dit laagdrempelige onderdeel van de Triathlon Utrecht zorgt elk jaar weer voor een sportieve verbinding van collega’s in veel organisaties. Omdat de missie van TalentFirst al 20 jaar het bevorderen van ‘het goed hebben met elkaar’ is, past de Bedrijvenwedstrijd het bedrijf als een handschoen.

De visie van TalentFirst is dat een zinvol leven hebben en gelukkig zijn het hoogste doel moet zijn in het leven. En dus ook in ons werk. En wat is er nou mooier dan samen met collega’s sportief bezig zijn? De triathlon-sport biedt de mogelijkheid om elkaars talenten optimaal te benutten, door voor ieder onderdeel (zwemmen, fietsen, lopen) de beste deelnemer in te zetten. Daardoor kan vrijwel iedereen deelnemen, en lever je samen een teamprestatie.

Dit jaar doet TalentFirst voor het eerst mee als sponsor van dit bijzondere onderdeel van de Triathlon Utrecht. Dat betekent dat zij samen met de organisatie van de wedstrijd deelnemende teams voor de bedrijvenwedstrijd werven en ze een onvergetelijke dag helpt bezorgen. Onderdeel van het evenement zijn onder meer een wisselclinic, een VIP-behandeling in een speciale VIP-tent, en natuurlijk de Bedrijvenwedstrijd zelf.

De Triathlon Utrecht, die dit jaar plaatsvindt op 25 juni 2023, is een gezellige wedstrijd in het midden van het land met diverse onderdelen: een sprint, een OD, een derde, de Schuiteman 2e divisie Noord, en de TalentFirst Bedrijvenwedstrijd.

Meer over TalentFirst lees je op www.talentfirst.nl

gemeenteutrecht_kleur_300

Logo Triathlon Utrecht

 

 

 

De Triathlon Utrecht wordt georganiseerd door de Stichting Triathlon Utrecht. De eerstvolgende editie vind plaats op 30 juni 2024.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de Triathlon Utrecht, schrijf je in voor de nieuwsbrief:

CONTACT

Neem contact op met de Triathlon Utrecht via het contactformulier

Contact

VOLG ONS

Back To Top