Skip to content

Joram van Dijk (Triple A): een gezellige dag met collega’s

Financieel dienstverlener Triple A – Risk Finance doet dit jaar met zes teams mee aan de TalentFirst Bedrijvenwedstrijd. We vroegen Joram van Dijk naar het waarom en hoe het gelukt is om zoveel collega’s enthousiast te maken voor de triatlonsport.

Joram, je bent zelf triatleet en lid van Hellas. Hoe wordt daar door je collega’s naar gekeken?

“Een welbekend beeld tijdens calls met mij is een fiets op de achtergrond, dus collega’s zien al snel dat ik wel van een rondje fietsen houd! Als ter sprake komt dat ik daarnaast ook nog aan zwemmen en hardlopen doe, overheerst bij de meesten eerst vaak verbazing, want ‘waar haal je al die tijd en energie vandaan?’. Echter zijn er ook genoeg collega’s met dezelfde passie voor de triatlonsport of een onderdeel ervan, en zelfs twee andere collega’s die ook lid zijn bij Hellas. Kortom, de verbazing slaat vaak al snel om in enthousiasme en interesse.”

Je hebt zelfs maar liefst 17 collega’s zover weten te krijgen om mee te doen met de TalentFirst Bedrijvencompetitie. Hoe heb je dat gedaan?

“Door enthousiast te lobbyen bij de collega’s en vol trots en passie over de triatlonsport te vertellen! Triple A – Risk Finance is een bedrijf met veel jonge collega’s waarvan veel in hun vrije tijd ook iets aan sport doen. Ik heb geprobeerd om juist ook collega’s die nog niet veel ervaring met de triatlonsport hebben over te halen om mee te doen. Het mooie aan de estafette wedstrijd is dat je maar één onderdeel hoeft af te leggen, en toch de sfeer en ervaring van een triatlon kan proeven. Bovendien kan je met je collega’s een gezellige en sportieve dag beleven en werkt het uiteraard goed voor de teambuilding.”

Jullie worden ondersteund door jullie bedrijf. Kun je uitleggen waarom?

“Triple A – Risk Finance heeft vitaliteit van haar collega’s hoog in het vaandel staan. Voor ons dagelijks werk zitten we veel, en daarom is het belangrijk om juist daarnaast ook te blijven bewegen. Zo doen we als bedrijf mee aan A.S.R. Vitality om deze beweging te stimuleren, staat tweewekelijks een grote groep collega’s op de padel-baan en organiseren we regelmatig deelname aan hardloopevents en fietsritten met collega’s. Naast sportief ook nog erg gezellig allemaal, waarbij we na het sporten zeker ook proosten!”

Wat denk je, hebben jullie kans op de winst?

“Vorig jaar hebben we voor het eerst deelgenomen aan de Bedrijvenwedstrijd in Utrecht en hebben we een prachtige tweede plaats behaald! Uiteraard hopen we dit resultaat te evenaren, en dromen we van de winst. We hebben ons best gedaan een sterk team op de stellen en zullen onze huid duur verkopen. Maar het belangrijkste is natuurlijk om met z’n allen een gezellige dag te hebben en voor iedereen om trots te zijn op de individuele prestatie en de teamprestatie. We zien jullie op 25 juni!”

gemeenteutrecht_kleur_300

Logo Triathlon Utrecht

 

 

 

De Triathlon Utrecht wordt georganiseerd door de Stichting Triathlon Utrecht. De eerstvolgende editie vind plaats op 30 juni 2024.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de Triathlon Utrecht, schrijf je in voor de nieuwsbrief:

CONTACT

Neem contact op met de Triathlon Utrecht via het contactformulier

Contact

VOLG ONS

Back To Top