Skip to content

Lifeguard nieuwe partner voor bedrijventriathlon

Teams van Lifeguard zijn al een paar jaar een vaste waarde tijdens de bedrijvenwedstrijd van de Triathlon Utrecht. Niet zo gek, want triathlon in teamverband is niet alleen leuk maar ook erg gezond. En dat past zo goed bij Lifeguard dat zij onze nieuwe partner is voor de bedrijventriathlon! Deze serie heet dit jaar dan ook de Lifeguard Bedrijventriathlon. 

Het winnende Lifeguard team in 2019

We vroegen aan Mikkel Hofstee (oprichter en CEO van Lifeguard) waarom Lifeguard onze partner is geworden:

“Als Lifeguard zorgen wij al bijna 20 jaar voor meer vitaliteit en beter energiemanagement op de werkvloer. Wij zien hoe belangrijk de fysieke vitaliteit daarbij is en dat bewegen een grote positieve invloed heeft op het mentale en emotionele wellbeing van werknemers. Daarnaast is samenwerken in een team aan een leuk doel een super goede energizer en dit creëert een hoop positieve energie. Zeker zo na de corona pandemie is dat een leuke boost!”

Dat is zeker zo, maar waarom past dat zo goed bij Lifeguard?

“Lifeguard adviseert, coacht en geeft trainingen op het gebied van vitaliteit en wellbeing op de werkvloer. Door medewerkers vitaler te maken zijn ze gelukkiger, productiever, veerkrachtiger en verzuimen ze minder. We draaien individuele programma’s, maar geven ook teamcoaching en vitaal leiderschapstrainingen. We proberen ook het beleid van een bedrijf duurzaam te veranderen, zodat er structureel geïnvesteerd wordt in de wellbeing van het personeel. Dit is namelijk een win-win en verdient zich dubbel en dwars terug.”

En waarom is triathlon dan een goed idee? 

“Een gezonde en actieve leefstijl past bij het duurzaam managen van je energie. Door fysiek fit te zijn ben je fit for the job. Verder is het belangrijk om te blijven spelen en lol te hebben met elkaar en het leven niet altijd serieus te nemen. Verder houden Lifeguarders ook wel van een uitdaging, dus de mix van actief bezig zijn, fun en wat gezonde prestatiedrang is op ons het lijf geschreven. Dat je de bedrijventriathlon als team doet maakt het af!”

Voor meer informatie kun je terecht op www.lifeguard.nl

De Lifeguard bedrijventriathlon staat nog steeds open voor alle teams, inschrijven en meer informatie via https://www.triathlonutrecht.nl/bedrijventriathlon/.

gemeenteutrecht_kleur_300

Logo Triathlon Utrecht

 

 

 

De Triathlon Utrecht wordt georganiseerd door de Stichting Triathlon Utrecht. De eerstvolgende editie vind plaats op 30 juni 2024.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de Triathlon Utrecht, schrijf je in voor de nieuwsbrief:

CONTACT

Neem contact op met de Triathlon Utrecht via het contactformulier

Contact

VOLG ONS

Back To Top