Skip to content

Terug van weggeweest!

Beste triathlonfanaat,

Wij hebben ontzettend goed nieuws. Na twee jaar van afwezigheid is de Triathlon Utrecht terug van weggeweest! Op zondag 26 juni 2022 vindt de volgende editie van deze prachtwedstrijd plaats.

De Triathlon Utrecht biedt ook dit jaar diverse afstanden aan. Zo is er een sprintafstand en een standaardafstand waar jij je als recreant voor kunt inschrijven. Ook hebben we een serie voor trio’s, een estafettewedstrijd over de standaardafstand. Tot slot hebben we ook diverse divisiewedstrijden. Het belooft een mooie, volle wedstrijddag te worden.

Daar wil jij natuurlijk bij zijn! Zorg dat je op 5 februari klaar zit, want dan gaat de inschrijving open. Wees er snel bij, want de ervaring leert dat de diverse afstanden van de Triathlon Utrecht vaak snel uitverkocht raken.

Mocht je er heel graag bij willen zijn, maar niet in de racemodus zijn, dan kun je natuurlijk ook altijd nog komen helpen op de dag zelf als vrijwilliger. Dat is een unieke kans om de wedstrijd van dichtbij mee te maken én je in te zetten voor onze mooie sport. Mocht je daar interesse in hebben, kun je je hier opgeven.

Alle informatie vind je op onze site!

Wij zien er naar uit om er samen met jou op 26 juni 2022 weer een mooi triathlonfeestje van te maken!

Met sportieve groet,
Het bestuur van de Stichting Triathlon Utrecht

gemeenteutrecht_kleur_300

Logo Triathlon Utrecht

 

 

 

De Triathlon Utrecht wordt georganiseerd door de Stichting Triathlon Utrecht. De eerstvolgende editie vind plaats op 30 juni 2024.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de Triathlon Utrecht, schrijf je in voor de nieuwsbrief:

CONTACT

Neem contact op met de Triathlon Utrecht via het contactformulier

Contact

VOLG ONS

Back To Top