Skip to content

De watertemperatuur in het Strijkviertel

Mag ik zondag een wetsuit aan, of niet? Het is een goede vraag, waarop het antwoord tot vlak voor de wedstrijd onduidelijk blijft. Maar we kunnen wel alvast uitleggen wat de exacte regels zijn en wat momenteel de temperatuur van het water in het Strijkviertel is.

Te beginnen met die temperatuur. Woensdagavond hebben wij zelf een temperatuur van maar liefst 23 graden celcius gemeten. De regels m.b.t. het dragen van wetsuits zijn verschillend voor de jeugd- en juniorenwedstrijden versus de wedstrijden voor volwassenen.

Jeugd en junioren mogen namelijk bij meer dan 20 graden celcius geen wetsuit meer dragen. Bij volwassenen ligt de grens op 22 graden celcius.

Zondagmorgen om 08.30 wordt door de NTB de beslissende watertemperatuur gemeten. Dan volgen ook de definitieve regels voor wat betreft de wetsuit. Houd onze Facebookpagina en dit bericht in de gaten. Updates plaatsen we onder dit bericht.

gemeenteutrecht_kleur_300

Logo Triathlon Utrecht

 

 

 

De Triathlon Utrecht wordt georganiseerd door de Stichting Triathlon Utrecht. De eerstvolgende editie vind plaats op 30 juni 2024.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de Triathlon Utrecht, schrijf je in voor de nieuwsbrief:

CONTACT

Neem contact op met de Triathlon Utrecht via het contactformulier

Contact

VOLG ONS

Back To Top