Skip to content

Speelgoed over? Neem het mee naar de Triathlon Utrecht!

Als evenement ben je, naast je deelnemers, afhankelijk van sponsoren. Samen probeer je waarde voor elkaar te creëren, elkaar te helpen om doelen te verwezenlijken. Eén van onze loyale sponsoren is buurman, en ‘vriend van de show’ Boreco. Gevestigd op het Strijkviertel nummer 65 is Boreco de gedroomde buurman van ons jaarlijkse triathlon festival.

Ook op nummer 65 is, niet geheel toevallig, gevestigd de ‘speelgoedbank De Meern’. Deze stichting richt zich op het verzamelen van speelgoed voor minder kansrijke kinderen in Nederland. Voor kinderen die geen vriendjes of vriendinnetjes thuis durven uitnodigen, omdat er niks is om mee te spelen. Of voor ouders die verjaardagen overslaan, omdat ze nog aan het sparen zijn voor een cadeau.

Voor díe mensen zamelt de speelgoedbank De Meern speelgoed in. Ondanks een enorm aanbod van speelgoed, is er zeker ruimte voor meer en vooral, specifieker, speelgoed. Zo is het bijvoorbeeld moeilijk speelgoed te vinden voor kinderen van 11 en 12 jaar. Maar ook nieuw speelgoed is zeer gewenst, want dat kan gebruikt worden voor het jaarlijkse Sinterklaasfeest, waar de speelgoedbank zo’n 450 (!) kinderen aan laat deelnemen. En Donald Duck’s zijn altijd welkom. Kortom:

Heb jij nog ergens speelgoed liggen dat je niet (meer) gebruikt? Neem het mee en maak er een ander kindje enorm gelukkig mee.

Denk dan vooral aan:

  • Speelgoed voor kinderen (j/m) van 11 en 12 jaar
  • Donald Duck’s
  • Kinderfietsen
  • Nieuw speelgoed (groot/klein, duur/goedkoop, maakt niet uit, alles is welkom!!)

Als je wat mee wilt nemen op 8 juli wordt dat enorm gewaardeerd. Door de triathlon, haar favoriete buurman Boreco, de speelgoedbank, maar vooral door dankbare kindjes die weer jaren kunnen spelen en genieten van jouw gift.

gemeenteutrecht_kleur_300

Logo Triathlon Utrecht

 

 

 

De Triathlon Utrecht wordt georganiseerd door de Stichting Triathlon Utrecht. De eerstvolgende editie vind plaats op 30 juni 2024.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de Triathlon Utrecht, schrijf je in voor de nieuwsbrief:

CONTACT

Neem contact op met de Triathlon Utrecht via het contactformulier

Contact

VOLG ONS

Back To Top