Skip to content

Bijvoet Sport 8 juli aanwezig bij Triathlon Utrecht

Triathlon kent vele uitdagingen, de meeste zijn bij iedereen wel bekend. Veel trainen op verschillende sporten, en als het langer duurt komt het fenomeen ‘voeding’ om de hoek kijken. Maar wat dacht je van je materiaal? Zeer belangrijk en vaak ook zeer kostbaar. Een  adres met goed advies is dus goud waard.

Triathlon Utrecht-sponsor Bijvoet Sport in Weesp is zo’n adres. Ruim 30 jaar triathlonervaring doe je alleen op als je heel veel verstand van zaken hebt en vooral ook heel veel van de sport houdt. Als je meedoet aan de Triathlon Utrecht en nog niet zo ervaren bent, kun je er bijvoorbeeld een wetsuit huren voor het zwemonderdeel.

Een wetsuit houdt je niet alleen warm(er), maar biedt ook drijvend vermogen. Dat betekent, zeker voor de beginnende zwemmer, tijdwinst en minder verbruikte energie. Belangrijk, als je daarna nog wilt fietsen en hardlopen. Als je meer ervaring hebt en beter kunt zwemmen, kun je kiezen voor een iets meer flexibel wetsuit en iets minder drijvend vermogen. Zo biedt Bijvoet Sport dus voor elke zwemmer of triatleet een passend wetsuit.

Mocht je nog niet direct tot aanschaf over willen gaan, of juist een nieuw wetsuit willen proberen, dan kan dat ook. Bijvoet biedt de wetsuits ook te huur aan. Sterker nog, bij de Triathlon Utrecht zijn zij (zoals bij meer evenementen) aanwezig en kun je je gehuurde wetsuit bij de stand ophalen en weer inleveren. Hoeveel service en gemak wil je? Jij hoeft alleen nog maar even te sporten!

Bijvoet verhuurt wetsuits van de merken Blue Seventy, Dare2tri en Sailfish. Bevalt het gehuurde pak, dan is er ook een mogelijkheid om het pak over te nemen na de wedstrijd.

Voor het huren van een wetsuit kun je mailen met info@bijvoetsport.nl of bellen met nummer 0294 412 312. Op bijvoetspportwebshop.nl is ook alle informatie te vinden, zoals:

  • Een wetsuit huren kost € 40,- per evenement
  • Verplichte waarborg € 100,- (bij beschadigingen aan het pak worden kosten verrekend)
  • Eventuele verzendkosten zijn voor rekening van de huurder
  • Graag 1 week van te voren reserveren voor verhuur
  • Bij het overnemen van het gehuurde pak na de wedstrijd worden de huurkosten verrekend

Als je nog twijfelt tussen huren en kopen, dan heeft Bijvoet Sport ook testdagen. De data kun je vinden op de website. Je krijgt dan deskundig advies en kunt daar alle merken proberen.

gemeenteutrecht_kleur_300

Logo Triathlon Utrecht

 

 

 

De Triathlon Utrecht wordt georganiseerd door de Stichting Triathlon Utrecht. De eerstvolgende editie vind plaats op 30 juni 2024.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de Triathlon Utrecht, schrijf je in voor de nieuwsbrief:

CONTACT

Neem contact op met de Triathlon Utrecht via het contactformulier

Contact

VOLG ONS

Back To Top