Skip to content

Triathlon Utrecht verloot een Polar V650 fietscomputer!

Polar is fan van de Triathlon Utrecht en stelt haar nieuwste fietscomputer beschikbaar voor één van onze deelnemers. Hoe vet is dat?!

We gaan op de wedstrijddag zelf loten. Het enige dat jij hoeft te doen is inschrijven en het lootje dat we je met je startnummer meegeven in de daarvoor bestemde ‘hele grote ton’ stoppen. En, let op, je moet aanwezig zijn bij de trekking! Ook niet onbelangrijk. We willen die tranen van geluk natuurlijk wel zien allemaal…;)

Even wat inhoud dan… Er kunnen maar liefst 17 GPX-routes op het apparaat worden opgeslagen. Het verbindt met alle bekende netwerken en devices en er zit een klein lampje op de voorkant dat automatisch aanspringt als jij een tunnel in fietst. Deze Polar wijst niet alleen de weg en verzamelt al je data. Nee, deze Polar houdt je ook nog ietsje veiliger dan je al was.

Doe je mee? Tot op 8 juli. Geniet van de wedstrijd en de hele dag eromheen en misschien wordt jouw weekend wel helemaal afgemaakt met deze geweldige Polar V650.

gemeenteutrecht_kleur_300

Logo Triathlon Utrecht

 

 

 

De Triathlon Utrecht wordt georganiseerd door de Stichting Triathlon Utrecht. De eerstvolgende editie vind plaats op 30 juni 2024.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de Triathlon Utrecht, schrijf je in voor de nieuwsbrief:

CONTACT

Neem contact op met de Triathlon Utrecht via het contactformulier

Contact

VOLG ONS

Back To Top