Skip to content

Nieuwe startplekken kwart-triathlon beschikbaar.

Wegens grote belangstelling voor onze kwart-triathlon – die al enige tijd vol zit – hebben 120 nieuwe startplekken voor de kwart beschikbaar gesteld. De inschrijving hiervoor is vanaf nu geopend en kan via de inschrijvingspagina!

Wijzigen van sprint naar kwart?

Wilde je zo graag meedoen aan onze wedstrijd dat je inmiddels al bent ingeschreven voor de sprintafstand en wil je dit wijzigen naar de kwart? Laat dit dan weten via het contactformulier op onze website, dan zullen wij je inschrijving wijzigen zolang er startplekken beschikbaar zijn. Na bevestiging vragen we je dan het verschil in inschrijfgeld van €10 naar ons over te maken.

gemeenteutrecht_kleur_300

Logo Triathlon Utrecht

 

 

 

De Triathlon Utrecht wordt georganiseerd door de Stichting Triathlon Utrecht. De eerstvolgende editie vind plaats op 30 juni 2024.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de Triathlon Utrecht, schrijf je in voor de nieuwsbrief:

CONTACT

Neem contact op met de Triathlon Utrecht via het contactformulier

Contact

VOLG ONS

Back To Top