skip to Main Content

Hellas Triathlon organiseert triathloncursus

Hou je van zwemmen, fietsen en lopen en wil je kennis maken met de triathlonsport? Dan is de introductiecursus triathlon van Hellas Triathlon iets voor jou! Je traint vijf weken onder deskundige begeleiding èn je mag meedoen aan de sprintafstand tijdens onze wedstrijd.

Dit betekent één keer in de week hardlopen op de atletiekbaan, één keer fietstraining voor beginners, maar ook met veel tips voor ervaren fietsers. Ook zwemmen we samen! Borstcrawl of liever schoolslag? We helpen je ermee, zowel in het binnenbad als in open water.

Nieuwsgierig geworden? Check de info hier en schrijf je in, maximaal 20 plekken beschikbaar!

gemeenteutrecht_kleur_300
trias_kleur_300

De Rijwielpaleis Triathlon Utrecht wordt georganiseerd door Hellas Triathlon. De eerstvolgende editie vind plaats op 5 juli 2020.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Triathlon Utrecht

Contact

Neem contact op met de Rijwielpaleis Triathlon Utrecht via het contactformulier

Contact

Volg ons

Back To Top