skip to Main Content

Inschrijven Naakt-Sprinttriathlon

Na de aankondiging wisten we het direct: ook jullie geloven in het succes van de 1e naakt-sprint-triathlon. De reacties waren overweldigend, waarvoor dank! Wij denken dat jullie enthousiasme te verklaren is door overmatig exhibitionisme, een avontuurlijk karakter en lichte naïviteit. We hebben veel plezier gehad in de discussies over startnummers (waar laat je dat) en de levendige (beeldende) discussie over hoe dat op je zadel precies zou gaan. Ik denk precies een van de redenen waarom dit een noviteit is!

Op deze zaterdag 1 april zal er geen inschrijving openen voor een naakt-sprint-triathlon. Veel hadden het al door: dat was een 1 april grap. Maar niet getreurd! Er is namelijk nog ruimte op de gewone sprint-triathlon en bij de teamwedstrijd (team time trial). Ook bedrijventeams zijn nog van harte welkom! Inschrijven doe je gemakkelijk via onze site. Tot op 9 juli!

 

gemeenteutrecht_kleur_300
trias_kleur_300

De Rijwielpaleis Triathlon Utrecht wordt georganiseerd door de Stichting Triathlon Utrecht. De eerstvolgende editie vind plaats op 27 juni 2021.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Triathlon Utrecht, schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Contact

Neem contact op met de Rijwielpaleis Triathlon Utrecht via het contactformulier

Contact

Volg ons

Back To Top