Skip to content

Inschrijven Naakt-Sprinttriathlon

Na de aankondiging wisten we het direct: ook jullie geloven in het succes van de 1e naakt-sprint-triathlon. De reacties waren overweldigend, waarvoor dank! Wij denken dat jullie enthousiasme te verklaren is door overmatig exhibitionisme, een avontuurlijk karakter en lichte naïviteit. We hebben veel plezier gehad in de discussies over startnummers (waar laat je dat) en de levendige (beeldende) discussie over hoe dat op je zadel precies zou gaan. Ik denk precies een van de redenen waarom dit een noviteit is!

Op deze zaterdag 1 april zal er geen inschrijving openen voor een naakt-sprint-triathlon. Veel hadden het al door: dat was een 1 april grap. Maar niet getreurd! Er is namelijk nog ruimte op de gewone sprint-triathlon en bij de teamwedstrijd (team time trial). Ook bedrijventeams zijn nog van harte welkom! Inschrijven doe je gemakkelijk via onze site. Tot op 9 juli!

gemeenteutrecht_kleur_300

Logo Triathlon Utrecht

 

 

 

De Triathlon Utrecht wordt georganiseerd door de Stichting Triathlon Utrecht. De eerstvolgende editie vind plaats op 30 juni 2024.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de Triathlon Utrecht, schrijf je in voor de nieuwsbrief:

CONTACT

Neem contact op met de Triathlon Utrecht via het contactformulier

Contact

VOLG ONS

Back To Top