Skip to content

Rijwielpaleis Bilthoven: al jaren betrokken bij Triathlon Utrecht

Zonder sponsors geen triathlonwedstrijd, simpel zat. Gelukkig zijn Rijwielpaleis Bilthoven en Triathlon Utrecht – tot genoegen van beide partijen – al vele jaren aan elkaar verbonden. Een relatie die innig is én blijft.

De monteurs van deze winkel uit Bilthoven zijn ook dit jaar weer met hun mobiele werkplaats in de buurt van de wisselzone van de Triathlon Utrecht aanwezig, om deelnemers met fietspech in no time uit de brand te helpen. Niet alleen tijdens de race, maar ook vlak daarvoor: officials van de NTB keurden voor aanvang van de wedstrijd in 2016 liefst 35 fietsen af, onder meer vanwege niet goed functionerende remmen, loszittende stuurlinten of omdat er geen bel op de fiets zat. Lees hier waar je fiets aan moet voldoen bij de start van de wedstrijd. De mannen van het Rijwielpaleis Bilthoven hebben zich twee uur lang uit de naad gewerkt om de fietsen op tijd in orde te krijgen, zodat iedereen alsnog kon meedoen in Utrecht.

De medewerkers van het Rijwielpaleis Bilthoven weten als geen ander hoe belangrijk het is om op een betrouwbare fiets te trappen: hun liefde voor racefietsen en/of mountainbiken is groot. Dat is volgens eigenaar Evert Boshuis een van de sterke punten van Rijwielpaleis Bilthoven. Zijn mensen zijn stuk voor stuk zélf fanatieke fietsers en hebben ook nog eens grote passie voor techniek en innovatie. Met andere woorden, ze weten exact waar ze het over hebben wanneer een klant binnenkomt. Ze denken niet in problemen, maar in oplossingen. Klanten worden behandeld zoals de mensen van Rijwielpaleis Bilthoven zelf ook behandeld willen worden.

Als triatleet vind je in de winkel aan de Koperwieklaan een uitgebalanceerd assortiment aan fietsen van gerenommeerde merken en alles wat daarbij komt kijken, denk onder meer aan kleding, helmen, sportvoeding, navigatie en vermogensmeters. Boshuis en zijn mensen geloven in duurzaam fietsplezier. Daarnaast staat er een ervaren team van monteurs klaar voor service, reparatie, tuning en onderhoud.

Rijwielpaleis Bilthoven: betrokkenheid bij de klant, betrokkenheid bij Triathlon Utrecht.

gemeenteutrecht_kleur_300

Logo Triathlon Utrecht

 

 

 

De Triathlon Utrecht wordt georganiseerd door de Stichting Triathlon Utrecht. De eerstvolgende editie vind plaats op 30 juni 2024.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de Triathlon Utrecht, schrijf je in voor de nieuwsbrief:

CONTACT

Neem contact op met de Triathlon Utrecht via het contactformulier

Contact

VOLG ONS

Back To Top