Skip to content

Terugblik 2016: geweldige dag vol sportief plezier

Op de dag waarop Tom Dumoulin een Touretappe won en Dafne Schippers opnieuw goud pakte op het EK, beleefden deelnemers, toeschouwers en vrijwilligers bij de Triathlon Utrecht 2016 ook een fantastische sportdag! Het was prachtig weer met zomerse temperaturen. Het water van Strijkviertelhad een geadigde temperatuur van ongeveer 20 graden en. op een beproefd fietsparcours werden snelle tijden gereden. Na de laatste wissel was het beschaduwde Meentpark het schouwtoneel van de laatste te lopen loodjes. De organisatie kijkt terug op een fantastische editie en gaat er ook in 2017 weer met veel enthousiasme tegenaan.

Nagenieten van vorig jaar? Kijk hier voor de foto’s  en lees de uitslag terug.

gemeenteutrecht_kleur_300

Logo Triathlon Utrecht

 

 

 

De Triathlon Utrecht wordt georganiseerd door de Stichting Triathlon Utrecht. De eerstvolgende editie vind plaats op 30 juni 2024.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de Triathlon Utrecht, schrijf je in voor de nieuwsbrief:

CONTACT

Neem contact op met de Triathlon Utrecht via het contactformulier

Contact

VOLG ONS

Back To Top