Skip to content

Help mee bij het organiseren van onze wedstrijd!

Na twee jaar afwezigheid kunnen we dit jaar ein-de-lijk weer de Triathlon Utrecht organiseren! Alhoewel, hier hebben we nog wel JOU voor nodig. De afgelopen tijd is een aantal commissieleden gestopt en de functies zijn nog niet opgevuld.

Dus, organiseer jij de Triathlon Utrecht met ons dit jaar?

De Triathon Utrecht is een van de leukste wedstrijden van Nederland. Dat vinden wij van Hellas niet alleen zelf, maar dat horen we ook terug van onze deelnemers en de jury. De geweldige Hellas vrijwilligers, het relaxte parcours en de professionele organisatie worden vaak genoemd in de feedback (en het altijd briljante en gewilde vrijwilligersshirt). En daar zijn we verschrikkelijk trots op!

Dit jaar is de Triathlon op 26 juni. Op de dag zelf hebben we meer dan 150 vrijwilligers die zorgen dat onze 750 deelnemers van start kunnen, maar al vanaf januari werken meer dan 20 mensen aan de voorbereiding. En in die organisatie hebben we een paar vacatures waar we jou goed kunnen gebruiken!

Wedstrijdsecretariaat

Het wedstrijdsecretariaat verzorgt de inschrijving van de deelnemers, verwerkt wijzigingen en zorgt ervoor dat op de dag zelf de juiste deelnemers met de juiste chips om de enkel in de juiste serie van start gaan. Hiervoor maken ze voor iedere deelnemer een startpakket. In de ervaren commissie zoeken we een nieuwe collega. Het is belangrijk om het wedstrijdweekend zelf inzetbaar te zijn, en in de weken vooraf gaat het vooral om het bestellen van diverse materialen en het samenstellen van de startpakketten.

Tijdsbesteding: 2 tot 3 keer vergaderen in de maanden vooraf, de laatste twee weken voor de wedstrijd ongeveer 1 a 2 avonden en een dag in het weekend voor de wedstrijd.

Meer weten? Zoek contact met Mattijs Steenhuis (wedstrijdsecretariaat@triathlonutrecht.nl).

Vrijwilligerscommissie

In het wedstrijdweekend rekenen we op ruim 150 vrijwilligers voor de meest uiteenlopende taken. Natuurlijk de op- en afbouw van het terrein en het parcours, maar ook het tijdens de wedstrijd in goede banen leiden van het verkeer, het bemannen van de waterposten, de wisselzones en nog veel meer. De vrijwilligerscommissie draagt de verantwoordelijkheid voor het werven van dit leger fanatieke helpers en het efficiënt verdelen van de mankracht.
In de aanloop naar de wedstrijd begint de werving onder de leden van Hellas, worden de broodjes besteld en gesmeerd en buigt de commissie zich over het ontwerp van een uniek vrijwilligersshirt met bijpassende slogan.

Tijdsbesteding: Vanaf de start van de werving (maart) een paar uur per week met een korte piek in de weken voor de wedstrijd.

Meer weten? Zoek contact met Linda Schoonewille (vrijwilligers@triathlonutrecht.nl).

Bedrijventeams

De bedrijvenserie tijdens de Triathlon is een estafette. Zo kunnen collega’s samen een mooie sportieve dag meemaken, of met meerdere teams strijden om de eer. Omdat deze deelnemers vaak onbekend zijn met de triathlonsport komt bij de organisatie van deze serie vaak iets extra’s kijken. Een klein team werft de 30 tot 50 teams, neemt ze in de voorbereiding mee en tijdens de dag laten we ze zien hoe de wedstrijd werkt zodat er niets mis kan gaan. Ook hier zoeken we iemand die mee komt draaien in het bestaande team, dit kost ongeveer een uurtje per week.

Meer weten? Zoek contact met Ben Kuiken (bedrijventeams@triathlonutrecht.nl)

Communicatie & sponsoring

Ben jij actief of de socials en is er geen work-out die jij niet post? Dan heb je vast ervaring met hoe je het volgersaantal opkrikt. Dat willen wij ook voor de Triathlon Utrecht! Daarnaast communiceren we ook via nieuwsbrieven. We maken de deelnemers enthousiast in de voorbereiding en beantwoorden belangrijke vragen. Want hoe warm is dat water, en mag ik een wetsuit aan?! Ook zorgen we voor de duizenden (gratis!) deelnemersfoto’s en de prachtige dronebeelden van de wedstrijddag.

De tijdsbelasting is ongeveer 2u per week in de voorbereiding.

Meer weten? Zoek contact met Lisa Marie Brouwer (lisamarie@triathlonutrecht.nl)

Parcourscommissie

Dit is de grootste commissie binnen de Triathlon Utrecht en dat komt omdat er natuurlijk ontzettend veel bij komt kijken. Hoe richten we de wisselzone is, hoe zien de routes eruit en waar moeten de verkeersleiders staan? Tijdens het wedstrijdweekend is deze commissie ervoor verantwoordelijk om het Strijkviertel om te toveren tot wedstrijd-terrijn, met behulp van honderden dranghekken, een kilometer blauw tapijt en veel harde muziek. Er is geen gaver gevoel dan op de wedstrijddag de eerste serie probleemloos te zien starten!

Dit kost afhankelijk van de fase van de voorbereiding 1-2 uur per week.

Meer weten? Zoek contact met Jelmer Koekkoek (jelmer@triathlonutrecht.nl)

gemeenteutrecht_kleur_300

Logo Triathlon Utrecht

 

 

 

De Triathlon Utrecht wordt georganiseerd door de Stichting Triathlon Utrecht. De eerstvolgende editie vind plaats op 30 juni 2024.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de Triathlon Utrecht, schrijf je in voor de nieuwsbrief:

CONTACT

Neem contact op met de Triathlon Utrecht via het contactformulier

Contact

VOLG ONS

Back To Top