Skip to content

Evenemententerrein

Het evenemententerrein bevindt zich naast de Strijkviertelplas op het gras. De Start en finish bevinden  zich ook op dit evenemententerrein.

Op het evenemententerrein zal worden voorzien in een hapje en drankje, standjes en muziek. Tevens zullen de prijsuitreikingen hier plaatsvinden.

De catering wordt jaar verzorgd door de snackkiosk die bij het Strijkviertel gesitueerd is. Hier kan iedereen terecht voor een hapje en een drankje. Op het terrein staan picknicktafels en banken om tot rust te komen en te genieten van een gezellig triathlonevenement.

Voor deelnemers

  • Het wedstrijdsecretariaat (ophalen startpakket) en de EHBO bevinden zich naast de snack kiosk, bij het evenemententerrein
  • We verzoeken je om na het finishen direct de finishzone achter de finish in te wandelen zodat andere deelnemers ook ongehinderd kunnen finishen. In de finishzone bevindt zich een verzorgingspost met water en fruit. In de finishzone mogen geen toeschouwers komen.

Voor toeschouwers

  • Vanaf het evenemententerrein hebben toeschouwers goed zicht op de start en het gehele zwemonderdeel.
  • Vanaf het evenemententerrein is tevens de wisselzone te zien, met daarin de wissels van zwemmen naar fietsen en van fietsen naar lopen
gemeenteutrecht_kleur_300

Logo Triathlon Utrecht

 

 

 

De Triathlon Utrecht wordt georganiseerd door de Stichting Triathlon Utrecht. De eerstvolgende editie vind plaats op 30 juni 2024.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de Triathlon Utrecht, schrijf je in voor de nieuwsbrief:

CONTACT

Neem contact op met de Triathlon Utrecht via het contactformulier

Contact

VOLG ONS

Back To Top