skip to Main Content

Bedrijventeams

Wil jij de rest van het jaar een dankbaar gespreksonderwerp hebben om over te praten bij de watercooler of het koffieapparaat? Dan moet je meedoen aan de Business Race! Het is de ideale gelegenheid om samen met of tegen je collega’s te strijden en zo kennis te maken met de triathlonsport. Na de geslaagde edities van afgelopen jaren zal deze wedstrijd ook in 2022 weer onderdeel uitmaken van de Triathlon Utrecht, en wel op 26 juni 2022!

De serie voor Business Teams is een estafetterace voor een team van 1 tot 3 personen. Ieder teamlid neemt een or meerdere onderdelen van de sprint triathlon voor zijn rekening. Dat betekent: achtereenvolgens 750 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer lopen. Bij de wissels tussen de onderdelen geven de leden van het team de enkelband met een tijdregistratiechip aan elkaar door. Om het teamgevoel helemaal af te maken, is er de mogelijkheid om samen de finish over te komen. De zwemmer en de fietser sluiten de laatste paar meter aan bij de loper. Een onvergetelijk gevoel!

De dag zelf: sportiviteit en gezelligheid

Op de wedstrijddag zal de race centraal staan, maar staat ook gezelligheid hoog in het vaandel. Jullie worden welkom geheten in de VIP-tent, waar een teamfoto genomen wordt en de hele wedstrijd nog een keer wordt doorgesproken. Je krijgt er de laatste tips van de meest ervaren triatleten van Hellas. Tijdens alle onderdelen is er uiteraard voldoende ruimte om je teamgenoten aan te moedigen of om nog even op te laden in de VIP-tent. Hier staan de hele ochtend sportdrank en sportvoeding voor jullie klaar. Na de race word je ontvangen door een professioneel massageteam. Kramp en andere pijntjes verdwijnen als sneeuw voor de zon op de massagetafel! Als alle teams gefinisht zijn, worden de winnaars feestelijk gehuldigd. Zo wordt een sportieve dag vol gezelligheid bovendien een uitstekend moment om te netwerken!

Kortom wat krijg je er allemaal bij:

 • VIP-tent
 • Teamfoto
 • Tips & Tricks van een triatlonprof
 • Sportdrank
 • Herstelhapjes/lunch
 • Massage

Inschrijving

Let op, de Business Race is een populair onderdeel van de wedstrijd, dus wacht niet te lang met inschrijven en claim je deelname zo spoedig mogelijk om teleurstellingen te voorkomen!

Je kunt je eenvoudig inschrijven door een mail te sturen naar bedrijventeams@triathlonutrecht.nl met daarin:

 • Bedrijfsgegevens (Bedrijfsnaam, contactpersoon en -gegevens)
 • Aantal deelnemende teams

De kosten voor bedrijventeams zijn:

 • Bij 1 of 2 teams: € 100 per team
 • Bij 3 of 4 teams: € 90 per team
 • Bij 5 of meer teams: € 75 per team

Let op: deze early-bird tarieven gelden tot 27 april! Daarna gaan de kosten per team met € 10 omhoog.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen: bedrijventeams@triathlonutrecht.nl

gemeenteutrecht_kleur_300
trias_kleur_300

De Rijwielpaleis Triathlon Utrecht wordt georganiseerd door de Stichting Triathlon Utrecht. De eerstvolgende editie vind plaats op 26 juni 2022.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Triathlon Utrecht, schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Contact

Neem contact op met de Rijwielpaleis Triathlon Utrecht via het contactformulier

Contact

Volg ons

Back To Top