skip to Main Content

Bedrijventeams

Wil jij de rest van het jaar een dankbaar gespreksonderwerp hebben om over te praten bij de watercooler of het koffieapparaat? Dan moet je meedoen aan de Business Race! Het is de ideale gelegenheid om samen met of tegen je collega’s te strijden en zo kennis te maken met de triathlonsport. Na de geslaagde edities van afgelopen jaren zal deze wedstrijd ook in 2018 weer onderdeel uitmaken van de Triathlon Utrecht op 8 juli 2018!

De serie voor Business Teams is een estafetterace voor een team van 1 tot 3 personen. Ieder teamlid neemt een or meerdere onderdelen van de sprint triathlon voor zijn rekening. Dat betekent: achtereenvolgens 750 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer lopen. Bij de wissels tussen de onderdelen geven de leden van het team de enkelband met een tijdregistratiechip aan elkaar door. Om het teamgevoel helemaal af te maken, is er de mogelijkheid om samen de finish over te komen. De zwemmer en de fietser sluiten de laatste paar meter aan bij de loper. Een onvergetelijk gevoel!

De dag zelf: sportiviteit en gezelligheid

Op 8 juli zal de race centraal staan, maar staat ook gezelligheid hoog in het vaandel. Jullie worden welkom geheten in de VIP-tent, waar een teamfoto genomen wordt en de hele wedstrijd nog een keer wordt doorgesproken. Je kijrgt er de laatste tips van de meest ervaren triatleten van Hellas. Tijdens alle onderdelen is er uiteraard voldoende ruimte om je teamgenoten aan te moedigen of om nog even op te laden in de VIP-tent. Hier staan de hele ochtend sportdrank en sportvoeding voor jullie klaar. Na de race word je ontvangen door een professioneel massageteam. Kramp en andere pijntjes verdwijnen als sneeuw voor de zon op de massagetafel! Als alle teams gefinisht zijn, worden de winnaars feestelijk gehuldigd. Zo wordt een sportieve dag vol gezelligheid bovendien een uitstekend moment om te netwerken!

Kortom wat krijg je er allemaal bij:

 • VIP-tent
 • Teamfoto
 • Wisselclinic
 • Tips & Tricks van een triathlon-prof
 • Sportdrank
 • Herstelhapjes/lunch
 • Massage

OV Challenge – daag de concurrentie uit!

De Business Race is letterlijk een concurrentiestrijd! Bedrijven die zakelijk gezien elkaars concurrent zijn, kunnen zich in de Business Race ook met elkaar meten. Werkzaam in de OV-sector? Doe dan mee aan de OV-Challenge! Stel een of meerdere teams van collega’s samen, schrijf je in en daag concullega’s uit voor een mooie dag vol sportplezier!

Werkzaam in een andere sector en zin om de concurrent eens flink het nakijken te geven? Laat het ons weten, dan kunnen we kijken of we ook voor jou een speciale Challenge op kunnen zetten.

Goed voorbereid aan de start staan? Doe mee aan de clinic!

Speciaal voor alle bedrijventeams bieden wij een triathlonclinic aan, waarbij iedereen voor zijn onderdeel met tips en tricks wordt klaargestoomd voor de wedstrijd. Deze clinic maakt onderdeel uit van het standaardpakket voor bedrijventeams en zal op een woensdagavond enkele weken voor de race plaatsvinden. Tijdens deze avond zullen onder andere het parcours worden verkend en de wissels worden geoefend. We sluiten af  met een gezellige borrel aan de Strijkviertel plas.

Extra clinics (optioneel)

Ook dit jaar biedt Hellas de deelnemers van de bedrijventeams de mogelijkheid aan om (optioneel) extra clinics af te nemen. U kunt hierbij denken aan trainingsschema’s, een extra clinic (open water) zwemmen, wisseltraining of parcoursverkenning. Indien u hier interesse in heeft kunt u dit aangeven bij uw inschrijving. Wij zullen dan contact met u opnemen om dit verder af te stemmen.

Inschrijving

Let op, de Business Race is een populair onderdeel van de wedstrijd, dus wacht niet te lang met inschrijven en claim je deelname zo spoedig mogelijk om teleurstellingen te voorkomen!

Je kunt je eenvoudig inschrijven door een mail te sturen naar bedrijventeams@triathlonutrecht.nl met daarin:

 • Bedrijfsgegevens (Bedrijfsnaam, contactpersoon en -gegevens)
 • Aantal deelnemende teams

De kosten voor bedrijventeams zijn:

 • Bij 1 of 2 teams: € 100 per team
 • Bij 3 of 4 teams: € 90 per team
 • Bij 5 of meer teams: € 75 per team

Let op: deze early-bird tarieven gelden tot 9 mei! Daarna gaan de kosten per team met € 10 omhoog.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen: bedrijventeams@triathlonutrecht.nl

Back To Top